Het garagebedrijf uit Almere met

scherpe prijzen…

Het garagebedrijf uit Almere met

perfecte service…

Het garagebedrijf uit Almere met

vakkundige monteurs…

Het garagebedrijf uit Almere met

scherpe prijzen…

Het garagebedrijf uit Almere met

perfecte service…

Het garagebedrijf uit Almere met

vakkundige monteurs…

Autobedrijf E.M. Cars Almere

Waar wij al 15 jaar als garagebedrijf voor staan

Autobedrijf E.M. Cars Almere is een universeel autobedrijf waar u als klant centraal staat. Wij staan klaar voor klanten met auto’s van alle merken.

U kunt bij ons rekenen op scherpe prijzen, perfecte service en vakkundige monteurs. Onze diensten zijn erop gericht dat wij autorijders een compleet pakket kunnen aanbieden in alle aspecten van het autobezit en onderhoud. In onze garage in Almere verzorgen wij het onderhoud van uw auto en worden alle reparaties vakkundig uitgevoerd.

Tweedehands auto kopen of verkopen?

Het kopen of verkopen van een tweedehands auto kan een flinke uitdaging zijn, wij hopen het makkelijker voor u te maken. Wanneer auto’s binnen bij ons komen worden die zorgvuldig nagekeken voor ze in de verkoop gaan. Wij streven naar de beste kwaliteit en betrouwbaarheid voor onze klanten.

Ons aanbod bestaat uit diverse betrouwbare occasions en merken.

Onze diensten

Voor auto-onderhoud bent u bij ons op het juiste adres.

Onze monteurs verzorgen onderhoud aan alle merken. U kunt onder meer bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt aan uw Audi, BMW, Volkswagen en Renault.

Wanneer wij tijdens een inspectie een defect tegenkomen, stellen wij u hier altijd eerst van op de hoogte. U bent altijd verzekerd van een snelle en vakkundige reparatie.

APK

De APK is een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Kleine Beurt

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Onze garage in Almere voert deze onderhoudsbeurt met veel plezier voor u uit.

Grote Beurt

Met een Grote Beurt bent u verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico’s met uw auto loopt.

Accu

Om te garanderen dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft, is het van essentieel belang dat uw accu goed wordt onderhouden.

Diagnose

Diagnoses stellen is van groot belang. Geen enkel voertuig kan meer onderhouden worden zonder de juiste diagnoseapparatuur.

Accessoires Inbouw

Wij hebben een uitgebreid aanbod van inbouwapparatuur. Heeft u vragen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze olieleverancier

MPM is specialist in smeeroliën en vloeistoffen

De missie van MPM is om continu de prestaties van motoren te verbeteren en te borgen door te voldoen aan de voortdurende en toenemende eisen, die de wereldwijde (auto) industrie stelt aan het gebruik van specifiek ontwikkelde smeeroliën en vloeistoffen.

Het doel vanaf de oprichting van MPM is het maximaal kunnen voldoen aan de verscheidenheid van behoeften aan de verschillende smeeroliën en vloeistoffen, die volledig voldoen aan de door de OEM gestelde specificaties voor het moderne wereldwijde wagenpark.

Een selectie van onze 25+ Google-reviews

Op ons kunt u vertrouwen

Wij streven naar de fijnste klantervaringen en dat is te zien aan onze reviews op Google. Gemiddeld scoren wij 5 van de 5 sterren!

Theo Schopmeijer

5 jaar klant

Dino is altijd vriendelijk en zoekt naar goede en voordelige oplossingen bij het onderhoud. We hebben altijd het gevoel dat we goed zijn geholpen en de beste service voor een goede prijs krijgen. Een aanrader!

Marischka Dankfort

4 jaar klant

Dino is een vriendelijke betrouwbare garagehouder, hij komt zijn afspraken na, en doet altijd eerst overleggen voor hij aan een reparatie gaat beginnen. Ik ga er altijd met een heel goed en tevreden gevoel vandaan.

Maikel de Haas

1 jaar klant

Goede service en de eigenaar denkt goed mee in oplossingen. Na onderhoud krijg je uitleg wat er is gebeurd en worden de vervangen onderdelen getoond die kapot waren.

We verwelkomen u graag

Een kopje koffie, thee of fris staat bij ons al voor u klaar.